goede doelen

Niet alle dieren hebben het zo goed als dat ze het hier hebben. Graag ondersteun ik onderstaande organisaties.

dierenthuisStichting Dierenthuis is een permanente opvang voor kansarme asieldieren. Honden oud, ziek of met gedragsproblemen en verwilderde katten vinden hier een blijvend thuis. De dieren zijn afkomstig van asielen, waar ze vaak verwaarloosd en mishandeld binnen zijn gebracht. Maar ook van mensen die met de stichting een regeling hebben getroffen dat zij voor haar dieren zorgt als ze er zelf door overlijden niet meer toe in staat zijn. Inmiddels geeft Dierenthuis onderdak aan een flink aantal katten en honden. Dieren die elders langdurig onplaatsbaar bleken, worden hier met veel liefde en zorg omringd, zodat ze eindelijk van een fijn leven mogen genieten. Een leven zonder hokken en tralies op een terrein van maar liefst dertigduizend vierkante meter met bomen, struiken en vijvers om in te zwemmen. En omdat ze al genoeg hebben meegemaakt mogen ze hier dan ook voor altijd blijven.

Via Stichting FIV-FeLV biedt Dierenthuis tevens onderdak aan katten besmet met het kattenaids- of leucosevirus. Net zoals mensen, kunnen katten met een levensbedreigende aandoening vaak nog jarenlang gezond en gelukkig doorleven. Anders dan mensen, krijgen katten die kans doorgaans niet. In plaats van een spuitje, krijgen ze aandacht, goede voeding en medische zorg in een huiselijke omgeving.

Bent u benieuwd naar de Stichting Dierenthuis en hun bewoners? Lees over hen op website van de Stichting.
Ruim tweeduizend donateurs steunen het werk van Stichting Dierenthuis. Daarmee kan het huidige aantal dieren optimaal verzorgd worden. Wil de Stichting hun goede werk kunnen blijven verrichten, dan zijn meer donateurs en-of adoptanten nodig.
Op dit moment is er nog geld nodig om de quarantaineruimte in te kunnen richten.

Zelf heb ik inmiddels 5 katten geadopteerd. Informatie over hen vind je hier.

Een permanent thuis voor speciale zorg katjes!

Lazy loungeVilla Vacht is géén villa, Villa Vacht is géén doorsnee opvang en Villa vacht krijgt géén subsidies.

Villa Vacht is een magisch plekje voor katten die elk op hun eigen wijze bijzonder zijn. Katten die in onze maatschappij niet snel een kans krijgen. Villa Vacht geeft katten met een lichamelijke of neurologische beperking een kans, een leven, een furr-ever home!

De eerste organisatie in Nederland en omstreken gespecialiseerd in de opvang en verzorging van verlamde katten.

Ze zijn aan komen waaien, in onze schoot geworpen of op ons pad gekomen. Villa Vacht is hun thuis. Villa Vacht is uniek!

villa vacht3Villa Vacht is volledig aangepast naar hun behoeften en bijna dagelijks worden er nieuwe aanpassingen gemaakt om hun leven beter, prettiger, avontuurlijker en makkelijker te maken.

De eigenaren, Kim en Loode oftewel de 'slaafjes', zijn blij dat ze in hun huis mogen wonen!

Op de website van Villa Vacht ontmoet je al de Vachtjes, kom je meer over de stichting te weten en kun je een kijkje nemen in het huis 'Villa Vacht' en de 'Furr Tuin'. De verhalen over de dieren en de creaties in het huis gemaakt door Kim zijn een ware inspiratie. 

Omdat op de website maar beperkt ruimte is en foto's zich daar lastig laten plaatsen, hebben ze ook een facebook pagina opgericht. Hier kun je dagelijks nieuwe foto's en updates volgen! 'Like' jij hen ook?

fb likeicon

villa vacht tuin

Zelf heb ik twee van hun katjes uitgekozen als virtueel vriendje en steun ze dus iedere maand met een klein bedrag.